Det blev igår kväll klart att Korridoren til Kaliningrad blir en bok, som kommer att ges ut på Akademins eget förlag senare i höst. Formatet kommer att vara en debattbok i (kort) romanform. Kungl Krigsvetenskapsakademin återkommer senare med information kring beställningsförfarandet, pris och exakt tidpunkt för utgivningen.

För mig blir det nu viss omarbetning av texten. Jag kommer att skriva om prologen till dialogform, göra lite extra faktakontroller och utveckla några beskrivningar. Jag bedömer att boken kommer att bli 10 % längre i den slutliga versionen. Under tiden är blogginläggen spärrade på obestämd framtid.

Du som läsare får gärna tipsa mig om någon vinkel, korrigera upptäckta fel, efterlysa någon utveckling, ifrågasätta händelser eller ge återkoppling på vilka personer som fungerar bäst eller hur andra kan utvecklas. Det skulle vara ett stort stöd för mig i omarbetningen att få denna typ av feedback. Tips kan även skickas via Facebook, och på Twitter till @forsvarsakerhet med #KtK. Enskilda mejl på johan.wiktorin[at]gmail.com . Öppen tråd för Korridoren till Kaliningrad är härmed lös.